Practic, butonul va stopa primirea de mesaje de la anumiti utilizatori pe care nu mai doresti sa ii urmaresti, dar nu vrei sa le dai unfollow. Oficialii Twitter au declarat ca facilitatea va deveni disponibila pentru toti utilizatorii in urmatoarele saptamani.

Butonul va fi disponibil si pentru utilizatorii aplicatiilor de iPhone si Android. Utilizatorii pusi pe mute nu vor cunoaste acest lucru si, evident, poti sa le dai “unmute” oricand.