Kickstarter, cea mai mare platforma de crowd funding din lume, a relaxat regulile de admitere a proiectelor, acestea putand fi acceptate mai usor, scrie Cnet.com.

Parte din succesul platformei a venit din regulile care faceau foarte dificil accesul proiectelor false sau celor care erau prea mici pentru a atrage interesul. Acum, Kickstarter a simplificat regulile de acces, pentru a permite mai multor proiecte sa incerce sa atraga fonduri pe platforma. In acest proces a lasat insa si putin “garda jos”, lucru care, spun specialistii, ar putea sa se dovedeasca o greseala.

Cea mai mare schimbare adusa este scoaterea procesului de aprobare. In locul acestuia, creatorii pot sa isi plaseze proiectele ei insisi, fara a fi necesar ca angajatii Kickstarter sa le analizeze in prealabil. Optiunea de a primi feedback de la reprezentantii platformei ramane in picioare, daca antreprenorii doresc acest lucru.

Mai mult, platforma si-a simplificat regulie, mai mult de doua treimi din ele fiind eliminate. Doar trei raman – in primul rand, proiectul trebuie sa creeze ceva ce poate fi impartasit cu altii. In al doilea rand, proiectele trebuie sa fie sincere si prezentate deschis. In final, proiectele nu au voie sa stranga bani de caritate sau sa ofere cadouri si obiecte interzise.

Toate aceste reguli pot fi vazute aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri