Reteaua sociala te lasa sa gestionezi vizibilitatea listei de prieteni, asa ca daca vrei ca lista ta sa o poti vedea numai tu, poti face acest lucru setand vizilibitatea la ”Only Me”. Problema este ca alti utilizatori ii pot vedea pe unii din prietenii tai, chiar daca nu pot accesa intreaga lista.

De exemplu, poti vedea ce prieteni ai in comun cu un alt utilizator, chiar daca lista acelui utilizator este privata. Asta inseamna ca poti vedea o parte din conexiunile acelei persoane, chiar daca aceasta a bifat optiunea ”Only Me” in setari.

Citeste articolul integral pe Adevarul.