Primele 100 de canale video disponibile pe platforma YouTube, cel mai mare serviciu de partajare a continutului video din lume, au generat peste 3,5 mld. de vizualizari intr-o singura luna, arata un studiu dat publicitatii de presa internationala.

Categoria jocurilor video este una dintre cele mai vizualizate pe platforma YouTube, impreuna cu cea a muzicii. Cel mai popular canal video este PewDiePie. Clipurile postate de catre Felix Kjellberg au fost vizionate de peste 300 de milioane de ori in luna mai, numarul de abonati crescand cu aproape 30 de milioane intr-o singura luna.

Pe pozitia secunda in clasamentul celor mai urmarite canale video despre gaming pe YouTube s-a situat un britanic, pe nume Joseph Garrat. El detine canalul Stampy, care a generat 165 de milioane de vizualizari in luna mai si alti noi 3 milioane de abonati.

Conform datelor disponibile, aproape jumatate din canalele video despre jocuri provin din Statele Unite, dar Marea Britanie ocupa pozitia secunda cu aproximativ 16 canale. Cele mai populare canale de pe YouTube au devenit rapid tinta dezvoltatorilor de jocuri. Japonezii de la Nintendo au inceput deja un program de afiliere a canalelor de gaming de pe YouTube prin care ofera venituri din publicitatea generata de vizualizari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri