In incercarea de a monetiza traficul in crestere de pe mobile, reteaua sociala profesionala LinkedIn a lansat aplicatia LinkedIn Job Search. Aplicatia poate fi downloadata de pe iTunes Store, fiind in prezent disponibila in SUA.

In viitorul apropiat aceasta se va extinde si in alte regiuni, scrie presa internationala.

In aprilie, compania a dezvaluit ca traficul de pe mobile creste foarte rapid, asteptandu-se ca in urmatorul an circa 50% din trafic sa vina din acest mediu. In octombrie 2013, 38% din vizitele pe LinkedIn erau realizate de pe mobile.

Aplicatia permite utilizatorilor sa caute si sa aplice la job-uri pe LinkedIn. Compania asigura faptul ca aceste cautari sunt private. Cautarile pot fi customizate – Advanced Search iti permite sa cauti locuri de munca dupa functie, locatie geografica, industrie sau experienta. Aplicatia iti poate recomanda de asemena ce job-uri ti s-ar potrivi in functie de experienta dar si cautarile anterioare pe care le-ai facut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri