Numarul persoanelor care acceseaza retelele sociale este in crestere continua, arata rezultatele de audienta si profile sociodemografice ale SATI, in cea mai recenta livrare SATI 19, transmisa astazi de BRAT membrilor sai, corespunzatoare perioadei de masurare dintre 1 martie si 31 mai 2014

Alte tendinte remarcate pentru perioada masurata: a scazut usor, dar continuu, utilizarea serviciilor de instant messeging. Dupa perioada sarbatorilor, masurata in livrarea anterioara, a revenit interesul utilizatorilor pentru stiri. Se remarca, de asemenea, si o crestere a intentiei de achizitionare de asigurari de casa sau de masina.

BRAT a inceput sa livreze si informatii legate de limba vorbita de utilizatorii de internet. Astfel peste 94% dintre ei sunt vorbitori nativi de româna, in timp ce 3.5% sunt vorbitori de maghiara. Alte limbi folosite : germana, rusa, rromani.

Livrarea SATI 19, corespunzatoare perioadei de masurare 1 martie – 31 mai 2014, cuprinde rezultate de audienta pentru un numar de 155 de site-uri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri