Daca utilizatorii refuza sa vizualizeze clipul, sunt retrimisi catre alte link-uri, toate fiind infectate. Astfel de aplicatii care promit ori schimbarea si personalizarea paginii de Facebook sau vizualizarea persoanelor care s-au uitat la profilul tau sunt de mai mult timp pe reteaua americana, toate acestea fiind periculoase.