Bogdaon Iordache, cofondator al conferintei axate pe startup-uri si new media How to Web, s-a alaturat echipei 3TS Capital in pozitia de manager de investitii. 3TS a investit de-a lungul timpului in mai multe startup-uri locale, printre care Avangate, LogMeIn dar si in Internet Corp., editorul wall-street.ro.

“Alaturi de restul echipei de la Bucuresti (Mihai Sfintescu si Nicoleta Strobach) voi avea ocazia sa lucrez hands-on cu cei mai buni antreprenori romani, si sper ca impreuna sa contribuim la dezvoltam urmatoarea generatie de startups tech ce creaza produse pentru piata internationala, si in acelasi timp sa contribuim la dezvoltarea ecosistemului tech local si regional”,

a scris el pe blogul personal

.

Noul CEO al How to Web a fost numit Daniel Dragomir, fost CEO al TechHub Bucuresti. Discutiile intre Iordache si 3TS au inceput in a doua parte a anului trecut, scrie Netocratic.com.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri