Abia a intrat la scoala si face deja 1 milion de dolari pe an. El este Evan, un baietel in varsta de 8 ani, care aduce bani in casa din clipuri postate pe YouTube, potrivit Business Insider.

EvanTubeHD este canalul pe care copilul posteaza recenzii despre jucarii si jocuri video, iar acum scoate 1,3 milioane de dolari anual din YouTube.

Initial a fost doar un experiment prin care Evan si tatal sau faceau clipuri stop-motion, tehnica de animatie prin care obiectele par ca se deplaseaza de unele singure, cu Angry Birds. Insa videoclipurile au strans atat de multe vizualizari incat baietelul a inceput sa fie din ce in mai activ, iar tatal sau a inceput sa incheie contracte pentru reclame. Acum, el are deja o echipa de vanzari care negociaza cu companii mari pentru plasarea reclamelor in clipuri.

Banii merg in conturile copiilor, pentru ca Evan are o sora care uneori apare alaturi de el in filmuletele postate pe YouTube. Pana acum, clipurile lui Evan au strans 272 de milioane de vizualizari in cativa ani. De exemplu, videoclipul de mai sus are peste 17,5 milioane de vizualizari in doi ani de la publicare.

Sursa foto: Evan/YouTube.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri