Dezvaluirea jurnalistului Robert Turcescu a fost intens dezbatuta in mass media. mediaTRUST, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de monitorizare, prezinta vizibilitatea subiectului in mediul online.

Distributia materialelor pe tipuri de media

In perioada 20 – 23 septembrie 2014, declaratiile jurnalistului Robert Turcescu au generat 2.453 de materiale in mediul online. Site-urile de stiri au publicat 1.313 de articole. Printre sursele cu cele mai multe materiale publicate pe acest subiect se numara dcnews.ro (45 de articole), realitatea.net (26 de articole), nasul.tv (25 de articole).

Facebook a generat 843 de postari ce au facut referire la Robert Turcescu , iar pe Twitter.com au fost inregistrate 255 de postari. Confesiunea lui Robert Turcescu a numarat 42 de mentiuni pe bloguri si forumuri.

Despre raport

Analiza a luat in calcul peste 2000 de surse de stiri online, peste 20.000 de bloguri si forumuri, conturile publice ale utilizatorilor de Facebook si Twitter, monitorizate de mediaTRUST in perioada 20-23 septembrie 2014..

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri