Facebook dezvolta o aplicatie care va permite tuturor utilizatorilor sa impartaseasca postari in mod anonim. Aplicatia, separata de cea Facebook, ar putea include si facilitati de sanatate pentru a conecta utilizatorii care sufera de diferite afectiuni, scrie presa internationala.

Conform rapoartelor din piata, aplicatia va permite utilizatorilor sa foloseasca pseudonime pentru a putea discuta pe subiecte pe care in mod normal le-ar evita. Inca nu este clar daca aplicatia de sine statatoare se va conecta la pagina principala a Facebook si la conturile utilizatorilor.

In prima parte a anului Mark Zuckerberg, CEO Facebook, a anuntat ca lansarea mai multor aplicatii independente va deveni o prioritate pentru reteaua sociala. Facebook a lansat deja o aplicatie de mesagerie, Slingshot, iar Instagram, detinut de retea, a lansat de asemenea o aplicatie de mesagerie privata numita Bolt. Deocamdata insa, nicio aplicatie lansata de Facebook, exceptand Messenger, nu a prins tractiune.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri