Pint.ro (ex RCA-ieftin.ro) isi extinde operatiunile in Iasi, incepand cu luna octombrie a acestui an. Portalul a pornit in 2006 si isi doreste ca anul viitor sa deschida cate o agentie in fiecare judet, conform companiei.

Pe langa asigurari, clientii isi pot plati taxa de drum, au la dispozitie un call center non-stop pentru orice intrebare sau problema si au asistenta pentru daune. Pana in prezent, Pint.ro a mai deschis francize in Fagaras, in 2013, in Sibiu anul acesta in luna august si in Constanta in luna martie 2014.

Prin intermediul Pint.ro, soferii isi pot calcula si compara tarifele politelor RCA de la toate companiile de asigurari. Cea mai mare parte dintre acestia aleg sa isi comande polita RCA online, avand posibilitatea sa o primeasca prin intermediul unui curier sau sa o ridice dintr-o agentie fizica.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri