Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii, in varsta de 88 de ani, a expediat pe Twitter primul ei mesaj, vineri, cu ocazia vernisajului unei expozitii dedicate informatiei si tehnologiei, la Science Museum din Londra, informeaza theguardian.com.

Mesajul, expediat la ora locala 11.35 pentru cei 724.000 de followers ai contului @BritishMonarchy consta in urmatorul text: "Este o adevarata placere pentru mine sa vernisez expozitia «Information Age» la Science Museum si sper ca oamenii vor veni sa o vada. Elizabeth R".

Contul de Twitter al suveranei britanice a fost administrat anterior de biroul de presa al casei regale. Regina si sotul ei, ducele de Edinburgh, au participat vineri dimineata la inaugurarea primei galerii permanente din Marea Britanie, deschisa la Science Museum din Londra, care este dedicata istoriei informatiei si tehnologiilor din domeniul comunicatiilor.

Expozitia, intitulata "Information Age: six networks 0hat changed our world" ("Epoca Informatiei: Sase retele care au schimbat lumea"), acopera 200 de ani de transformari din domeniul tehnologiei, de la telegraful electric, televiziune, telefonie, comunicatii prin satelit si pana la retelele mobile de date si voce.

Aceasta galerie permanenta reprezinta primul proiect realizat in cadrul unui plan mai amplu si foarte ambitios ce vizeaza transformarea muzeului londonez. Urmatorul proiect, ce va consta in amenajarea unei galerii dedicate matematicii, va avea un design creat de Zaha Hadid si va fi inaugurat in 2016. O galerie dedicata istoriei medicale, ce va fi inaugurata in 2018, va fi cea mai mare din lume de acest gen.

Vineri dimineata, contul @BritishMonarchy a publicat o serie de mesaje despre modul in care regina Elizabeth a II-a a folosit noile tehnologii de comunicatii pe durata domniei sale. Elizabeth a II-a a tinut primul ei discurs de Craciun la televiziune in cadrul unei transmisiuni in direct in care suverana a vorbit despre "viteza cu care lucrurile se schimba in jurul nostru".

Elizabeth a II-a a devenit, pe 26 martie 1976, primul monarh din lume care a expediat un e-mail, cu ocazia unei vizite pe care a efectuat-o intr-o baza a armatei britanice - Royal Signals and Radar Establishment.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri