Seenow, serviciu de TV & Video on Demand pentru PC, tableta, mobil si Smart TV promovat de Vodafone, este de acum disponibil si pe dispozitivul de video streaming Chromecast, lansat de Google anul acesta. Seenow devine astfel prima aplicatie video romaneasca care ofera suport Chromecast prin smartphone si tableta pe sistemele de operare Android si iOS, conform companiei.

Chromecast este un dispozitiv de streaming video dezvoltat de Google care permite vizionarea continutului video din aplicatiile mobile direct pe televizor, indiferent daca acesta este sau nu un Smart TV. Totul devine posibil prin conectarea dizpozitivului Chromecast la portul HDMI al televizoarelor. In felul acesta, experienta de consum video pe ecranul mare al televizorului este controlata de pe telefon sau tableta.

Cu ajutorul Chromecast, oferta Seenow devine usor de accesat pe televizor, prin apasarea unui buton specific disponibil in aplicatiile mobile. Utilizatorii Seenow pot urmari pe televizor, impreuna cu intreaga familie, meciurile din Liga 1, Cupa Ligii si Cupa Romaniei, sute de filme, seriale si documentare HD sau canale TV si emisiuni inregistrate, chiar daca nu au un Smart TV.

„Ecranele Smart TV genereaza un volum de consum video semnificativ pentru Seenow, iar integrarea suportului pentru Chromecast in aplicatiile Seenow aduce acum oferta de continut de pe smartphone sau tableta direct pe televizor. Astfel, orice abonat de cablu TV din Romania care nu are acces la competiile nationale de fotbal sau la cea mai mare oferta de filme si seriale video on demand le poate accesa pe orice fel de televizor cu un dispozitiv Chromecast si oferta Seenow care incepe de la 2 euro/luna fara TVA”, declara Catalin Clemente, director de marketing si vanzari.

Odata achizitionat dispozitivul Chromecast, acesta trebuie conectat la portul HDMI al televizorului. Pentru a putea conecta device-ul mobil de pe care accesezi Seenow la un dispozitiv Chromecast, trebuie sa te afli in aceeasi retea wi-fi. Accesand iconita specifica, disponibila in bara de meniu a aplicatiei Seenow, are loc conectarea si poate incepe transferul continutului video catre televizorul tau. Odata transferat continutul video catre TV, utilizatorul poate folosi smartphone-ul sau tableta pentru orice alte activitati.

Seenow este disponibil in acest moment pe televizoarele inteligente Samsung, LG si Phillips Smart TV si va continua strategia de extindere a miijloacelor de vizionare pe ecranul televizorului si in perioada urmatoare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri