Atunci cand te gandesti la retele sociale, spui imediat ca Facebook este numarul unu si Twitter pe doi. Ei bine, avem un NOU loc secund pe piata, si acela este, conform presei internationale, Instagram. Cu 300 de milioane de utilizatori activi a depasit recent pe cei 284 de milioane de utilizatori activi ai concuretului (mai putin vizual) Twitter.

Practic, Instagram a atras 100 de milioane de utilizatori din martie. Utilizatorii retelei impartasesc mai mult de 70 de milioane de imagini in fiecare zi care atrag in medie 2,5 miliarde de like-uri. Per total, utilizatorii au impartasit mai mult de 30 de miliarde de fotografii. Da, o multime de imagini.

Intr-un interviu cu CNBC, CEO-ul Instagram Kevin Systrom a subliniat ca observa multi pasionati de fashion pe platforma, in general tineri. Majoritatea utilizatorilor Instagram sunt din afara SUA – circa 70%.

Daca va reusi reteaua sa mentina acest ritm, ramane de vazut. Systrom admite ca pana acum cresterea bazei de utilizatori a reprezentat principala provocare. In continuare, compania va implementa mai multe pagini verificate pentru celebritati, atleti si branduri. Aceasta miscare va ajuta Instagram sa diminueze spam-ul venit din conturi false si sa pastreze experienta mai autentica. Multe dintre conturile false sunt eliminate constant si in prezent, mai spune CEO-ul Instagram.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri