iPhone este al doilea cel mai popular dispozitiv pe Flickr, fotografiile realizate cu terminalul Apple acoperind 9,6% din totalul pozelor incarcate pe platforma foto, conform datelor Flickr pe anul 2014.

Este un clasament foarte surprinzator, avand in vedere ca iPhone, “simplu smartphone”, reuseste sa depaseasca Nikon, brandul nipon avand o cota de 9,3%. Cei mai multi utilizatori incarca pe Flickr poze realizate cu Canon – 13,4%. Samsung si Sony sunt apropiati, cu cote de 5,6% si respectiv 4,2%.

Cu un an in urma, Apple se clasa pe locul 3, cu 7,7%, dupa Canon (13%) si Nikon (7,7%), si depasind Sony (3,5%) si Samsung (2,4%). Dintre toate aceste companii, doar Apple nu produce niciun fel de camera foto profesionista sau pentru amatori.

Flickr este una dintre cele mai mari platforme fotografice din lume, cu peste 100 de milioane de utilizatori unici/an, care au incarcat peste 10 miliarde de fotografii in 2014.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri