Tim Cook, CEO al Apple, s-a asigurat personal ca aplicatia care aduce tribut victimelor recentelor atacuri la publicatia Charlie Hebdo trece rapid prin procesul de selectie al Apple, scrie presa internationala.

Aplicatia, construita de jurnalistii de la Nice-Matin, a reusit sa “ocoleasca” astfel procesele uneori indelungate prin care trebuie sa treaca orice aplicatie care vrea sa devina disponibila pe App Store. Tim Cook a trimis personal un eMail echipelor sale, spunandu-le sa urgenteze acceptarea aplicatiei.

Aceasta permite utilizatorilor sa isi exprime sprijinul pentru dreptul la libera exprimare si sa adauge o fotografie cu un pix pe o harta a lumii, alaturi de cuvintele “Je Suis Charlie”. Sloganul, devenit popular in intreaga lume, este menit sa arate solidaritatea oamenilor fata de jurnalistii de la Charlie Hebdo.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri