WhatsApp, aplicatie prin care poti trimite mesaje instant prin Internet, a lansat si versiunea de desktop, WhatsApp Web. Aceasta are insa mai multe limitari fata de varianta de mobil, scrie presa internationala.

Aplicatia poate fi folosita prin scanarea cu telefonului a unui cod QR pentru a te loga. WhatsApp Web sincronizeaza mai apoi conversatiile tale de pe mobil si de pe desktop, astfel incat sa apara, simultan, pe ambele (sau mai multe) device-uri.

Exista cateva limitari ale WhatsApp Web fata de versiunea mobila – cea mai mare este faptul ca device-urile iOS nu sunt in prezent suportate. Aceasta este accesibila doar pe terminalele Android, Windows Phone, BlackBerry sau Nokia S60. Vei avea nevoie de cea mai recenta versiune a WhatsApp instalata pe telefon si va trebui sa activezi WhatsApp Web din browserul Google Chrome. Compania a subliniat ca va lansa si varianta compatibila cu iOS, dar nu a oferit un interval de timp. Motivul pentru care nu este in prezent compatibil cu iOS este „din cauza limitarilor platformei Apple”, conform WhatsApp.

De ce trebuie sa scanezi un cod QR pentru a te loga la WhatsApp Web? Aplicatia foloseste numere de telefon si SMS-uri pentru a verifica utilizatorii, in loc de traditionalele usernames si parole. De aceea nu vezi in cadrul aplicatiei un login screen normal. Mai mult, daca telefonul tau se descarca sau se strica, atunci si sesiunea WhatsApp Web se va incheia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri