Cantareata pop americana Taylor Swift a anuntat, marti, ca paginile sale de pe platformele online Twitter si Instagram au fost atacate de hackeri, dar mesajele ilegitime publicate pe conturile vedetei au fost sterse rapid de pe retele sociale, transmite Reuters.

Taylor Swift, in varsta de 25 de ani, al carei cel mai recent album "1989" a dominat clasamentele constant de la lansarea in urma cu circa trei luni, are un grup mare de fani care o urmaresc prin intermediul retelelor de socializare online. Contul sau de Twitter este al patrulea cel mai popular din lume, cu 51,4 milioane de urmaritori (followers, n.r).

"Contul meu de Twitter a fost spart, dar nu va faceti griji, Twitter sterge mesajele ilegitime si imi blocheaza contul pana ce vor descopri cum de s-a putut intampla asta si pana primesc noile parole", a declarat Taylor Swift intr-o declaratie publicata marti pe pagina sa de pe platforma de microblogging si socializare online Tumblr, detinuta de Yahoo.

"Niciun moment de plictiseala", mai scria in mesajul de pe Tumblr, inainte ca un alt text sa informeze ca si contul cantaretei de pe platforma de socializare online si de partajare de fotografii si videoclipuri Instagram, detinuta de Facebook, a fost spart de hackeri.

Vedetele sunt tinte frecevente ale hackerilor care au publicat pe internet informatii personale si stanjenitoare in urma unor atacuri anterioare asupra conturilor unor celebritati importante. Agentul lui Taylor Swift nu a raspuns cererilor presei de a comenta situatia. Totodata, Twitter si Instagram nu au raspuns cererilor referitor la clarificarea informatiilor privind existenta sau nu a unui atac informatic asupra conturilor lui Taylor Swift.

Cantareata a publicat mesaje pe Twitter la doua ore dupa atacul informatic, sfatuindu-si fanii sa urmareasca doua conturi pe care Twitter le clasificase drept suspendate la ora transmiterii stirii de catre Reuters. Taylor Swift a reusit sa castige admiratia adolescentilor si a tinerilor cu un mix de piese de dragoste emotionante, precum "We Are Never Ever Getting Back Together" si "I Knew You Were Trouble". Taylor Swift, in varsta de 25 de ani, care a devenit cunoscuta in 2006, si-a lansat pe 27 octombrie cel de-al cincilea album, "1989". Fiecare dintre albumele de studio ale cantaretei s-a vandut in peste 4 milioane de exemplare in Statele Unite ale Americii.

Potrivit revistei Billboard, Swift este cel mai bine vandut artist de muzica digitala din toate timpurile. De asemenea, recent, cantareata Taylor Swift a fost desemnata, pentru a doua oara, Femeia Anului de revista Billboard, devenind astfel singura artista care a castigat de mai multe ori aceasta distinctie. Cantareata country pop Taylor Swift a obtinut deja sapte premii Grammy, 11 American Music Awards, sapte Country Music Association Awards, sase Academy of Country Music Awards si 12 Billboard Music Awards.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri