Dezvoltatorul de jucarii Mattel va dezvolta Hello Barbie, o papusa care foloseste recunoasterea vocii prin cloud Wi-Fi si, in timp, ajunge sa cunoasca preferintele detinatoarei si sa si raspunda, scrie presa internationala.

Cu alte cuvinte, papusa va beneficia de inteligenta artificiala, invatand pe baza unui software de realitate virtuala; diferentele intre tehnologie si jucarii dispar din ce in ce mai mult.

Vocea Hello Barbie va fi oferita de startup-ul de recunoastere a glasului ToyTalks. Pe langa capacitatea de a spune glume, a face referiri geografice („Central Park este locul meu preferat din New York”) si a juca jocuri interactive, Hello Barbie asculta la ceea ce ii spune stapana si ii invata, in timp, preferintele dar si ceea ce nu ii place.

Daca, de exemplu, unui copil ii place sa danseze, papusa Barbie isi va aminti acest lucru si va discuta, uneori din proprie „initiativa”, despre acest subiect, cu posesoarea papusii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri