Apple a suferit o lovitura majora miercuri noapte cand serviciile iTunes Store, iTunes Connect si iCloud nu au putut fi accesate, acest lucru costand pe gigantul american 32 de milioane de dolari, contravaloare a vanzarilor pe care le-ar fi generat in acel timp.

Caderea a afectat consumatorii Apple la nivel global. Practic, toate serviciile cloud ale companiei au fost afectate, fie ca incercai sa le accesezi de pe iPad, iPhone sau Mac Book, clientii neputand downloada aplicatii, muzica sau carti. Atunci cand utilizatorii incercau sa le acceseze, primeau mesajul „iTunes Store este temporar indisponibil. Va rugam incercati mai tarziu”.

Compania face, in medie, 65 $/minut din vanzarea de aplicatii si muzica, in fiecare zi, totalizand astfel pierderile Apple la circa 32 de milioane de dolari in perioada mentionata. Dezvoltatrii au fost si ei afectati de aceasta cadere, neputand accesa anumite sectiuni dedicate lor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri