Microsoft va renunta la Internet Explorer, dupa aproape 20 de ani, urmand a fi inlocuit de un nou sistem, scrie presa internationala.

Microsoft a confirmat ca noul browser, cu denumire codata „Project Spartan”, va fi lansat anul viitor, si nu va avea familiara denumire Internet Explorer. „Suntem in proces de a cerceta felul in care noul brand al browser-ului nostru se va integra in Windows 10”, a declarat directorul de marketing al companiei, Chris Capossela.

Internet Explorer domina candva piata browserelor si avea peste 1 miliard de utilizatori, dar nu a reusit sa concureze eficient cu Firefox si Google Chrome, ambele dezvoltandu-se rapid si beneficiind de tehnologii mai rapide, design mai placut.

Microsoft ar putea renunta la acest brand pentru a incerca sa se disocieze de reputatia nu tocmai buna pe care a atras-o din 1995 pana in prezent. Software-ul este recunoscut ca fiind incet si cu anumite probleme de securitate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri