Facebook discuta cu „cel putin o jumatate de duzina” de publisheri, printre care The New York Times, BuzzFeed si National Geographic pentru a publica continutul lor direct pe platforma retelei sociale, scrie presa internationala.

Cu alte cuvinte, continutul informational nu va mai fi sub forma de link-uri ci chiar articole integrare care se vor incarca repede – in particular pe mobile -, in interiorul platformei Facebook.

Detalii despre cum va functiona si va arata „noul format” nu sunt inca disponibile, insa publisherii sunt interesati in mod clar de cei 1,4 miliarde de utilizatori activi ai retelei sociale, utilizatori care intra de cateva ori pe zi pe Facebook.

Cu toate acestea, asa cum sublinia The Times, a gazdui continut direct pe Facebook ar rezulta cel mai probabil intr-un control mai scazut al publisherilor. Acestia ar trebui sa impartaseasca de asemenea si veniturile din publicitate cu Facebook, precum si date despre audienta. Ramane de vazut cand si cum se vor putea lectura direct pe Facebook articole din presa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri