"1616.ro este o agentie de digital care ofera servicii complexe, incepand cu crearea de identitate pana la dezvoltarea site-uri. Avem deja un portofoliu de 7-8 clienti si vrem sa ne extindem in perioada urmatoare. In cadrul 1616.ro lucreaza deja 15 colegi, iar cea mai mare parte a activitatii se va derula de la hub-ul WeLoveDigital din zona Piata Romana", a declarat Orlando Nicoara (foto), pentru wall-street.ro.

1616.ro va fi axat pe furnizarea de servicii de design si programare, precum si aplicatii pentru mobile. "Aveam nevoie de o entitate din care noi sa ne dezvoltam proiectele. De asemenea, sunt multe oportunitati si in piata. Agentiile specializate in digital sunt creative si bune pe design, dar mai putin pe programare hard-core. Ma referi aici la crearea de proiecte complexe care necesita experienta si o arhitectura speciala", a mai spus Orlando Nicoara.

Orlando Nicoara si Liviu Dumitrascu au lansat recent un hub dedicat antreprenorilor din online – WeLoveDigital - si au comunicat ca vor dezvolta si alte proiecte impreuna: "Welovedigital.ro, proiect dezvoltat de mine si Liviu Dumitrascu, a plecat de la ideea lui Liviu de a avea un spatiu in care sa lucram zi de zi dar si de a construi o comunitate care se ajuta si lucreaza impreuna proiecte digitale."

Care este stadiul de dezvoltare al agentiei 16-16.ro? "Avem o perioada destul de aglomerata, cu multe proiecte si estimez ca putem deservi 10 clienti cu resursele din prezent. Investitia este de ordinul zecilor de mii de euro, iar business-ul produce deja venituri, principalele servicii oferite pana acum fiind cele de design, programare si crearea de aplicatii mobile."

Citeste si:

"Clientul vine la noi si, in functie de businessul sau, noi ii identificam piata, ii recomandam ce poate face in online si ii oferim uneltele online prin care isi poate atinge obiectivele. Ii facem, practic, o strategie de comunicare – promovare prin Google, Facebook, display, native advertising - in functie de obiectivele de business. Nu suntem ieftini. Tarifele sunt in crestere in online si nu ne propunem sa intram in piata pentu a reduce costurile clientilor. Ne dorim clientii care apreciaza ceea ce facem!", a adaugat Orlando Nicoara.

Orlando Nicoara - Liviu Dumitrascu - 1616.ro

Orlando Nicoara a mai precizat ca numele de 16-16.ro vine de la experienta in ani in mediul online a celor doi fondatori . "Pentru ca dupa 16 ani de online speram sa urmeze cel putin inca 16 la fel de spectaculosi."

[Disclaimer] Liviu Dumitrascu este unul dintre actionarii InternetCorp, publisher-ul wall-street.ro.