Google+, reteaua sociala a gigantului american, a lansat o noua facilitate care pare a fi indreptata impotriva retelei Pinterest, scrie GMANetwork.com.

Numita „Collections”, noua facilitate permite utilizatorilor sa isi grupeze postarile in functie de subiect sau interes impartasit si de altii.

„Cei mai fericiti utilizatori Google+ sunt cei care se conecteaza cu altii in functie de interese si pasiuni. Asa ca vrem sa oferim utilizatorilor un loc unde sa exprime ceea ce iubesc. Astazi, anuntam Google+ Collections, un nou mod de a grupa postarile in functie de topic”, conform companiei americane.

Collectiile sunt seturi de postari pe un anumit subiect si pot fi impartasite public, in grupuri restranse sau doar cu anumite persoane alese manual. Postarile din collections vor aparea unui utilizator care le urmareste chiar pe stream-ul principal si vor avea cate un link care sa permita sa vizualizezi mai multe.

In prezent, Collections sunt disponibile pe Android si Web, versiunea de iOS urmand a fi lansata in curand.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri