Rares Florea, online sales manager la PayU, cel mai mare procesator de plati online din Romania, va conduce din 23 iunie operatiunile comerciale din Romania ale Vector Watch, un start-up producator de ceasuri inteligente (smart watches).

“Am fost contactat de CEO-ul companiei din Marea Britanie, Joe Santana, si voi incepe pe 23 iunie alaturi de Vector Watch”, spune Rares Florea.

Compania are in tara 20 de angajati, majoritatea pe cercetare si dezvoltare. CTO-ul companiei este antreprenorul roman Andrei Pitis iar in iulie 2014, omul de afaceri si fondatorul Gecad Group Radu Georgescu a investit 500.000 de euro in start-up.

Rares Florea a lucrat in cadrul PayU timp de 3 ani, anterior activand in companii precum Upstream, Groupon Romania sau Bancpost.

Vector Watch va lansa primele modele de ceasuri inteligente la finalul acestui an, unele dintre ele putand fi precomandate de pe site, la preturi incepand cu 200$. Review-urile ceasurile au fost in general pozitive, publicatii internationale precum BBC News sau Cnet punand accent in special pe autonomia ridicata a bateriei (30 de zile) cat si asupra design-ului care imbina traditionalul cu inteligenta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri