Google a lansat Android Pay, care va permite posesorilor de carduri MasterCard de credit, debit, preplatite si business sa utilizeze smartphone-urile Android pentru platile de zi cu zi, in magazinele care permit plata contactless si in aplicatiile Android. Aceasta inovatie le ofera posesorilor de carduri MasterCard si mai multe optiuni pentru a realiza plati rapide si sigure, cu orice dispozitiv mobil doresc.

Raspandirea telefoanelor mobile schimba comportamentul de plata al consumatorilor. Conform unui raport emis recent de Federal Reserve din Statele Unite, 39% dintre utilizatorii care efecuteaza plati mobile cu un smartphone au realizat cel putin o tranzactie la POS cu telefonul, ceea ce arata ca exista o cerere din ce in ce mai mare pentru metode mai simple si sigure de a face plati cu dispozitive mobile. MasterCard a pus bazele tranzactiilor mobile sigure, prin introducerea platilor contactless acum mai bine de un deceniu, si furnizand, in 2013, o platforma complementara digitala care sta la baza solutiilor actuale pentru plati mobile.

In prezent, cardurile contactless MasterCard sunt acceptate la peste trei milioane de comercianti din 68 de tari din toata lumea, iar serviciul MasterCard Digital Enablement Service permite Android Pay sa ofere o experienta de plata simpla si sigura, astfel incat consumatorii sa isi poata folosi cardurile oricand si oriunde doresc.

Incepand din aceasta vara, posesorii de dispozitive Android compatibile vor putea sa-si utilizeze cardurile MasterCard de credit, debit, preplatite si businessin mod direct, prin Android Pay. Atat pentru consumatori, cat si pentru comercianti, orice achizitie realizata cu un card tokenized MasterCard de credit, debit, preplatit sau business va oferi acelasi nivel de siguranta si aceleasi beneficii si garantii ca orice alta tranzactie MasterCard. Iar datorita faptului ca Android Pay nu transmite niciodata numarul cardului catre comercianti, consumatorii beneficiaza de un nivel sporit de siguranta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri