Actorul si fostul guvernator al Californiei Arnold Schwarzenegger si-a „vandut” vocea aplicatiei de navigatie Waze, aceasta miscare fiind facuta si pentru promovarea filmului Terminator Genisys.

Pe langa oferirea de indicatii rutiere, soferii se mai pot astepta si la sintagme faimoase precum „hasta la vista, baby!”, la finalul fiecarei calatorii, alaturi de alte fraze clasice ale actorului, scrie Mashable.

Waze este o aplicatie de navigatie cunoscuta pe care Google a cumparat-o in iunie 2013 cu pretul de circa 1,03 miliarde de dolari. Ce diferentiaza Waze de alte sisteme similare este faptul ca aplicatia este crowd-sourced – utilizatorii pot impartasi informatii despre trafic, pericole si alte informatii relevante. Totodata, „invata” automat cele mai rapide si sigure trasee, oferindu-le informatii in timp real soferilor.

Sursa foto: RoidRanger / Shutterstock.com" rel="nofollow" target="_blank">Shutterstock: Arnold

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri