Google a lansat o versiune gratuita a serviciului de streaming pe 23 iunie, in incercarea gigantului american de a eclipsa debutul serviciului similar al Apple, de saptamana viitoare.

Google Play Music ofera abonament la 9,99$/luna pentru doi ani, dar aceasta lansare este prima versiune gratuita a serviciului de streaming. Este disponibil online si va fi disponibil pe Android si iOS spre finalul saptamanii, a spus Elias Roman, Google produc manager.

Apple va lansa un serviciu de streaming de muzica pe 30 iunie, la un abonament de 9,99$/luna, cu trei luni gratuite la inceput.

Ca si alte servicii de streaming, precum Spotify si Rhapsody, Google Play Music construieste, pe baza preferintelor ascultatorilor, playlist-uri in timp real. Utilizatorii pot interveni si sa le aranjeze in functie de gen, artist sau chiar activitate – de exemplu muzica de party sau piscina.

Serviciul gratuit al Google va avea reclame, nu va fi disponibil offline si va exclude anumite cantece.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri