Compania britanica de pariuri Stanleybet a lansat, miercuri, platforma online pentru jucatorii din Romania, casa de pariuri fiind printre primele care indeplinesc noile conditii legale in domeniu.

"Platforma Stanleybet de pariere online isi propune sa devina rapid un standard de referinta in domeniu, mai ales ca la baza acesteia sta si experienta de peste 11 ani de interactiune cu pariorul roman. Pe platforma online, jucatorii vor putea paria pe evenimente sportive atat inainte de fluierul de start, cat si dupa acesta, prin facilitatea de pariere live", se arata in comunicatul citat, potrivit Mediafax.

Contextul intrarii pe piata pariurilor online din Romania este dat de recentele modificari legislative care au creat cadrul operarii legale a jocurilor de noroc la distanta. "Pariurile online nu reprezinta o noutate pentru romani, acestea fiind practicate de multi ani pe teritoriul tarii noastre, insa in afara cadrului legal. Oficiul National pentru Jocuri de Noroc a reusit in scurt timp sa adopte masuri de intrare in legalitate a activitatii de jocuri de noroc online si sa deschida calea licentierii organizatorilor in Romania. Obtinerea licentei pentru desfasurarea activitatii si in mediul online era pasul firesc pentru Stanleybet", a declarat Liviu-Petrisor Popovici, country manager Stanleybet.

In Romania, Stanleybet are peste 360 de agentii din aproape 100 de localitati. Tot miercuri, Winmasters a anuntat ca a obtinut licenta pentru jocurile de noroc online din Romania. Compania va asigura accesul la pariuri sportive, poker, jocuri de tip cazinou, dar si alte jocuri online.

Sursa foto: Captura Stanleybet.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri