Telekom Romania anunta castigatorul din Romania al celei de-a doua editii a competitiei internationale „Business Wall of Fame” initiate de grupul Deutsche Telekom: PARKING+PLUS, o solutie de parcare inteligenta in orasele supra-aglomerate. Desemnata ca fiind cea mai buna solutie Internet of Things din Romania, aceasta va intra in portofoliul dedicat companiilor si va beneficia de o campanie nationala de promovare in valoare de pana la 30.000 de Euro, dezvoltata de Telekom Romania.

Dezvoltat de PITECHAPPS S.R.L, in cadrul cluster-ului CLUJ IT, incepand cu anul 2014, conceptul propune o noua abordare a serviciilor de parcare, cu accent pe oferirea de informatii referitoare la disponibilitatea locurilor de parcare, metode alternative de plata cu telefonul, dar mai ales gestiunea flexibila de lunga si scurta durata a accesului in parcarile securizate, atat pentru segmentul corporate (gestiune acces angajati, colaboratori, vizitatori, participanti evenimente), cat si pentru cel rezidential.

„In zilele noastre, soferii se confrunta cu tot mai multe probleme atunci cand vine vorba de parcare, precum timpul pierdut in cautarea unui loc liber . PARKING+PLUS este un ecosistem inovativ de aplicatii web, mobile si hardware ce permite identificarea in timp real a celor mai apropiate locuri de parcare, precum si rezervarea si plata acestora de pe telefonul mobil si accesul rapid in aceste spatii. Mai mult, utilizatorii isi pot inscrie pe platforma propriile spatii de parcare si le pot oferi spre inchiriere pe timp de noapte sau in weekend. Suntem convinsi ca solutia noastra poate fi implementata cu succes nu numai in Romania, cat si in orice alta tara in care situatia parcarilor poate fi optimizata”, a declarat Cristian Ureche, Head of Product PARKING+PLUS.

De asemenea, competitia premiaza compania-suportera a solutiei castigatoare care a avut cel mai convingator argument in favoarea acesteia. Astfel, ACIBADEM Romania, parte a unui grup de spitale private din Turcia, va beneficia de expunere in cadrul unei campanii de promovare in valoare de pana la 20.000 de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri