Sunt foarte, foarte, foarte multe produse de calatorii pe piata, dar multe dintre ele nu renteaza sa te chinui sa le cari dupa tine: perna de gat care iti ofera un somn nu foarte confortabil, masca de ochi pentru momentele cand individul de langa tine vrea inca sa citeasca cu lumina aprinsa sau o patura electrica.

Cum ar fi daca ai putea primi toate acestea, si mai multe, intr-o camasa de calatorii pe sistemul „Swiss Army Knife”? Aceasta promisiune pare sa incite pe foarte multi internauti, peste 6.000 de utilizatori sustinand proiectul pe Kickstarter cu aproape 1 milion de dolari.

Atunci cand a fost lansat proiectul, pe 7 iulie, scopul era de a atrage 20.000 de dolari.

Camasa de calatorii BauBax include 15 gadget-uri, conform companiei – gluga, masca pentru ochi, buzunar pentru bauturi, zipper cu stylus, varietate mare de buzunare pentru alte device-uri, de la smartphone-uri pana la tablete. Si pentru ca glugile nu se potrivesc pentru toti, BauBax ofera geaca in patru versiuni diferite, cu scopuri diferite.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri