Un grup de hackeri care a spart serverele site-ului canadian de dating Ashley Madison in urma cu cateva saptamani a publicat pe Internet circa 10 GB de date confidentiale ale utilizatorilor, printre acestea numarandu-se detaliile conturilor acestora, precum si informatii sensibile legate de datele cartilor de credit si a altor modalitati de plata.

Proprietarii site-ului de dating AshleyMadison.com sustin ca un numar de aproximativ 40 de milioane de conturi ale acestui site au fost afectate, noteaza presa de peste ocean.

Informatiile confidentiale publicate in mediul online scot in evidenta mai multe statusuri ale utilizatorilor, printre acestea numarandu-se replici de genul “Sunt in cautarea unei persoane care nu este fericita acasa sau doar se plictiseste si are nevoie de ceva nou”.

Intr-o declaratie data publicitatii de catre adminstratorul site-ului, Avid Life Media, se sustine faptul ca investigatia este in curs si se verifica daca informatiile publicate pe Internet sunt veridice.

Grupul de hackeri Impact Team si-a asumat atacul asupra serverelor si conturilor a milioane de utilizatori ai AsleyMadison.com, care a cerut deasemenea ca Avid Life Media sa inchida si site-ul de escorte EstablishedMen.com, care “promite sa stabileasca legaturi dintre tinere frumoase si barbati cu bani”.

Site-ul de dating AshleyMadison.com a fost lansat in anul 2001, iar in momentul de fata este disponibil in mai multe limbi. In Romania serviciul nu este momentan disponibil.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri