Hackerii care au accesat ilegal site-ul de dating au facut publice la inceputul saptamanii informatii despre mii de conturi, starnind panica in randul membrilor care isi inselau perechea; joi, hackerii au mai facut publice circa 20 de gigabiti de informatii pe „Dark Web”. Alaturi de date, hackerii au scris „Hei Noel, acum poti admite ca totul este real” – o referire la Noel Biderman, CEO al companiei care detine Ashley Madison, Avid Life.

Hackerii au spart unul dintre cele mai cunoscute site-uri de dating

Hackerii au spart unul dintre cele mai cunoscute site-uri de dating

Majoritatea membrilor conducerii SUA nu au folosit adrese de mail de serviciu, insa au fost depistate conexiunile de Internet si tranzactiile cardurilor de credit pentru a identifica utilizatorii.

Intre timp, autoritatile dar si oficialii Ashley Madison incearca sa stavileasca, atat cat este posibil, raspandirea informatiilor pe Internet – au fost coborate mai multe site-uri care permiteau accesul la date, tweet-uri au fost sterse insa, cel mai probabil, mai devreme sau mai tarziu acestea vor putea fi accesate „la liber”, avand in vedere natura libera si vasta a Internetului. Totodata, FBI-ul cauta urme ale hackerilor, fara succes evident deocamdata.