Fara exceptie (descoperita de noi), utilizatorii retelelor sociale din Romania au aplaudat DNA si l-au luat peste picior pe primarul Bucurestiului Sorin Oprescu, arestat pentru 30 de zile pentru luare de mita. „Se pare ca Sorin Oprescu nu este «primarul bestial care face totul legal», asa cum se lauda”!

Ode ii sunt cantate (O, ce veste minunata) dar si analize jurnalistice – Vlad Petreanu se intreaba, pe blog: „Greu de inteles pentru noi, spectatorii descinderilor DNA, ce-o fi cu oamenii astia de nu se pot abtine. Cum dracului poti fi intr-atat de tampit incat sa-i dai-nainte cu spaga, cand vezi si tu cum se rareste padurea de uscaturi in jurul tau?” De o parere similara este si utilizatoarea Mitzy de pe Twitter: Asta cu Oprescu e buna. Cat de fraierica sa fii sa iei mita cand DNA-ul iti sufla in ceafa? Nimeni nu poate fi asa de prost.

Radu Sporis subliniaza o „tendinta” in politica: „Ghinionul lui Oprescu a fost, probabil, faptul ca nu a ajuns prim-ministrul sau presedintele tarii dupa mandatul de primar. Sau invers, ghinionul lui Nastase si Ponta ca nu au fost primari inainte. In orice caz, e singura reteta castigatoare pana acum”.

R.Fboris prefera sa rada pe marginea subiectului: „Voi realizati ca, daca il aresteaza pe Oprescu, Ion Iliescu ramane fara medic personal?”, in timp ce utilizatorul Sandman subliniaza ca e „Misto! Basescu la B1TV spune ca el nu cunoaste sistemul de spagi din primarie! :)))))))) Pai el le-a inventat”!

Valerriann scrie pe Twitter ca titlurile din presa internationala indica cele mai mari scandaluri de coruptie din Romania – Oprescu si Ponta, in timp ce asociatia de biciclisti Optar.ro, in razboi cu primarul de mai multi ani, a postat multiple mesaje, dar si fotografii impotriva sa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri