Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, miliardarul Bill Gates si alte celebritati precum Bono (U2) sau Charlize Theron au semnat o declaratie conform careia Internetul va fi accesibil tuturor pana in anul 2020.

Declaratia a fost parte a lansarii campaniei Connect The World a lui Zuckerberg in parteneriat cu One, o organizatie care lupta impotriva saraciei. „Atunci cand oamenii au acces la instrumentele si informatiile de pe Internet, au acces la oportunitati care sa le faca viata mai buna”, subliniaza declaratia. „Internetul apartine tuturor, asa ca ar trebui sa fie accesibil tuturor”, scrie ZDNet.com.

Zuckerberg a facut promisiunea la ONU, sambata. Zuckerberg a subliniat totodata ca la 10 oameni care au acces la Internet, unul iese din saracie. Alti semnatari ai documentului sunt co-fondatorul Wikipedia, Jimmy Wales si Mo Ibrahim, de la Fundatia Mo Ibrahim.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri