YouTube este locul unde te uiti la trailere, videoclipuri funny si cu animalute (in general, pisici). In curand vei putea sa si cumperi hrana pentru animalele de casa, direct din platforma detinuta de Google.

YouTube va introduce abilitatea de a cumpara produse direct din videoclipuri, o miscare care deschide oportunitati pentru noi venituri. Reclamele vor putea aparea in orice videoclip si vor fi servite de catre Google, gigantul american decizand ce videoclipuri sunt cuplate cu ce reclame. Vor fi in general neintruzive, aparand doar o mica casuta in dreapta jos, scrie Mashable.

Utilizatorii vor putea da click pe casuta respectiva, va aparea un meniu in subsolul clipului unde utilizatorii vor putea vedea o lista de produse pe care le pot cumpara; videoclipul nu se va opri in acest timp.

Noile reclame vin pe fondul incercarii YouTube de a explora noi modalitati de monetizare, exceptand advertising-ul traditional. Compania lucreaza de asemenea la un sistem de abonamente care urmeaza a fi lansat pana la finalul anului. YouTube a iesit pentru prima oara pe breake even in 2014, generand venituri de 4 miliarde de dolari. Platforma are in continuare dificultati in a genera profit net.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri