Facebook se pregateste sa lanseze propria aplicatie de stiri in timp real, in incercarea retelei sociale de a atrage utilizatori fideli Twitter, scrie Mashable.

O sursa familiara cu strategia a confirmat ca aplicatia este in dezvoltare, desi o data estimativa de lansare nu este inca cunoscuta. Aplicatia s-ar putea numi Notify.

Practic, Notify va agrega titlurile cele mai interesante din stirile publicatiilor pe care le urmaresti si le va trimite catre utilizatori. Aplicatia va permite doar 100 de caractere per alerta, la care se adauga un link catre website-ul de unde se poate citi toata stirea.

Facebook incearca deci sa atraga utilizatori ale altor retele sociale precum Twitter, Nuzzel, creandu-si propriul ecosistem. In prezent, un grup mic de publisheri testeaza aplicatia, aceasta urmand a se lansa, probabil, luna aceasta sau in noiembrie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri