Urmatoarele aplicatii pot face organizarea timpului mai putin anevoioasa, ne pot ajuta sa masuram cat petrecem in mediul virtual si chiar ne pot pedepsi pentru asta. Iata sapte aplicatii care ne pot ajuta sa fim mai productivi, potrivit Bussines Insider.

Sunrise

Sunrise

Sunrise este o aplicatie-calendar, cu o interfata simpla si frumoasa si care se conecteaza cu alte aplicatii precum Facebook, Google Maps si Evernote.

Sursa foto: Itunes Store

Timewaste Timer

Timewaste Timer

Este o aplicatie care te pedepseste daca petreci mai mult de o ora pe Facebook in fiecare zi. Aplicatia te taxeaza cu un un dolar de fiecare data cand depasesti ora zilnica de Facebook.

Freedom

Freedom

Freedom iti blocheaza site-urile care iti distrag atentia. Poti sa iti creezi un set de site-uri pe care consideri tu ca pierzi timpul si astfel sa te asiguri ca nu le vei accesa – altfel iti blochezi conexiunea la internet.

Sursa foto: iTunes

Checky

Checky

Checky tine cont de cat timp petreci verificandu-ti telefonul. Este o aplicatie care numara de cate ori pe zi iti verifici telefonul si este utila daca incerci sa te deconectezi de la lumea virtuala si vrei sa iti limitezi timpul petrecut pe smartphone.

Sursa foto: iTunes

Take a Five

Take a Five

Take a Five iti limiteaza timpul de procrastinare: cand vrei sa iei o pauza, selectezi numarul de minute pe care ti le acorzi, apoi navighezi pe internet pana suna clopotelul.

Plan

Plan

Plan este o aplicatie eleganta care te ajuta sa iti organizezi programul: iti afiseaza toate lucrurile pe care le ai de facut si toate locuri unde trebuie sa ajungi. Iti poate bloca anumite intervale orare pentru a te concentra asupra unei sarcini si iti poate reorganiza ziua pe parcurs ce apar lucruri noi. De asemenea, se foloseste de informatiile privind stilul tau de lucru si iti arata cand si unde esti cel mai productiv.

Google Calendar

Google Calendar

Cu ajutorul acestei aplicatii, introduci eventimentele din e-mail direct in calendar printr-un click. Google Calendar integreaza Gmail, fiind astfel o aplicatie extrem de folositoare.

Sursa foto: iTunes

Sursa foto: Shutterstock