Pentru o ora, in fiecare zi de marti, angajatii Facebook pot alege sa isi reaminteasca cum este sa accesezi Internetul la viteze foarte mici, prin intermediul unei retele cu viteze 2G. pagini incarcate usor. Fotografii care se incarca in cateva minute, iar de streaming video nici nu se pune problema.

Programul are ca scop intelegerea mai clara a felului in care foarte multi oameni de pe planeta inca acceseaza Internetul; Facebook este una dintre companiile care incearca, prin diferite mijloace, inclusiv baloane, sa transmita Internet in zone greu accesibile altfel.

Mai departe de asta insa, este o miscare de marketing interesanta, aratand ca Facebook este, in continuare, interesata de bunastarea omenirii in intregul ei; in paralel insa, fiecare noua conexiune la Internet implica client nou pentru Facebook deci bani suplimentari pentru companie. Este ciclic.

Daca traiesti intr-o tara, precum Romania, cu viteze extrem de mari la Internet, retele 4G si 4G+ in aproape toate orasele, sau cel putin 3G stabil, este usor sa uiti cat de mult „te chinuiai” in trecut sa vezi un videoclip sau sa accesezi un site cu fotografii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri