Facebook va renunta in urmatoarele zile la folderul de mesaje „Other”, extrem de putin vizibil (si de unii nestiut), in care intra de obicei mesaje de la necunoscuti, invitatii la diferite evenimente sau petreceri la care probabil ti-ar fi placut sa ajungi.

In 10 zile, Facebook va incepe sa introduca, treptat, „Message Requests”. Acest sistem functioneaza similar cu sistemul de mesagerie al Facebook, avand insa optiunea sa alegi sa nu mai primesti niciodata mesaje de la o persoana, dupa primul mesaj trimis, scrie Wired.com.

Cu alte cuvinte, mesaje ale prietenilor prietenilor tai de pe Facebook vor fi vizibile in sisteml traditional de mesagerie, ca un pop-up, putand insa alege sa nu mai primesti niciodata mesaje de la acel om. Este o veste buna (sau rea, daca estimezi ca vor incerca sa te contacteze 419203 de oameni odata), putand astfel vizualiza mesajele, fara teama ca o sa iti scape un anunt important.

Este un instrument bun pentru a intra in contact cu oameni cu care altfel ar fi fost greu sa discuti – daca iti si raspund insa, asta este o alta poveste.

Ce parere ai despre acest anunt al Facebook? Il consideri util? Te incurajam sa comentezi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri