Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un logo special, care include in structura sa "Coloana Infinitului" a lui Constantin Brancusi, noua imagine putand fi admirata marti pe pagina principala a versiunii in limba romana a motorului de cautare.

Astfel, noul logo publicat de 1 decembrie pe google.ro include in structura sa imaginea "Coloanei Infinitului", care face parte din Ansamblul Monumental "Calea Eroilor" din Targu-Jiu, realizat de sculptorul roman Constantin Brancusi, scrie Mediafax.

Totodata, noul logo al Google este realizat in culorile rosu, galben si albastru, amintind astfel de drapelul Romaniei. De asemenea, prin intermediul unui buton special, internautii pot sa trimita logoul care marcheaza Ziua Nationala a Romaniei spre a fi publicat pe retelele de socializare Google+, Facebook si Twitter, dar si prin e-mail.

Unirea Ardealului cu Regatul Romaniei a fost proclamata pe 1 decembrie 1918 de Adunarea Nationala de la Alba Iulia. Data de 1 decembrie a devenit Ziua Nationala a Romaniei, denumita si Ziua Unirii, si celebreaza acest eveniment.

La 1 decembrie 1918, Adunarea Nationala de la Alba-Iulia, constituita din 1.228 delegati si sprijinita de peste 100.000 de persoane adunate la eveniment din toate colturile Ardealului si Banatului, a adoptat o rezolutie care a consfintit unirea tuturor romanilor din Transilvania si intregul Banat (cuprins intre raurile Mures, Tisa si Dunare) cu Romania.

Google isi modifica logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea. In galeria logourilor dedicate Romaniei s-au numarat, printre altii, Constantin Brancusi, George Enescu, I.L. Caragiale, Sergiu Celibidache, Martisorul si, in ultimii ani, Ziua Nationala a Romaniei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri