Cel mai mare serviciu online de filme si seriale on-demand, Netflix, intalneste o puternica „competitie” in Romania din partea numeroaselor site-uri piratate pentru filme si seriale online. La o simpla cautare „filme online” sau cautand site-uri de torente gasim zeci de potentiale surse de entertainment si, evident, virusi sau chiar amenzi penale.

Conform companiei de cercetare Gemius, care a oferit wall-street.ro, in exclusivitate, date despre site-urile pirat, peste 2,3 milioane de romani acceseaza lunar site-urile de filme si seriale piratate sau descarca continut video de pe site-uri de tip torrents. Dintre acestia, 60% sunt barbati si 40% sunt femei, conform Gemius.

Potentialul? Peste 400.000 de romani acceseaza zilnic continut piratat, ei putandu-se transforma in potentiali abonati Netflix sau, asa cum am scris, al celorlalte sase platforme care ofera continut online si/sau video on demand.

Cum ti se par aceste date? Consideri ca pirateria ar putea scadea odata cu intrarea celui mai mare serviciu TV on Demand in Romania?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri