Clujenii de la Control 3D, care au castigat sectiunea „Inovatie” a Galei Cariere 2015, au realizat o imprimanta 3D accesibila tuturor celor care doresc sa dispuna de aceasta tehnologie, sa inoveze si, mai ales, asemeni lor, sa faca un bine celor din jur.

Original gandite pentru a fi folosite in realizarea de prototipuri si de matrite, imprimantele 3D au marele avantaj de a fi libere de aproape orice constrangeri cand vine vorba de formele pieselor ce se pot realiza pe ele. O forma complexa din plastic care, prin metode clasice de aschiere, ar trebui sa fie realizata pe un centru de prelucrare cu comanda numerica in valoare de sute de mii de euro, poate fi acum turnata strat cu strat pe o imprimanta de 350 de euro fara probleme , chiar acasa , conform revistei CARIERE

„Cu timpul am ajuns sa intelegem ce efect major poate avea eliberarea de constrangerile prelucrarii traditionale asupra felului in care proiectam si in care ne exprimam prin design. Si asta ne-a motivat sa incepem sa oferim si publicului larg posibilitatea de a experimenta si de a se juca cu propria creativitate. Am stiut ca trebuie sa oferim un produs bun, bazat pe toata experienta noastra in ingineria masinilor cu comanda numerica, un produs compact si usor de utilizat, si, poate cel mai important, un produs open-source usor de personalizat”, spun baietii de la Control 3D.

Citeste articolul integral pe revista CARIERE.

Sursa foto: Sergi Lopez Roig / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri