YouTube a avut mai multe intalniri cu producatori de camere foto-video, cu intentia de a dezvolta o modalitate de a transmite video live stream la 360 de grade, scrie The Verge.

YouTube nu a comentat privind informatiile din piata, si nici un timeline nu a fost inaintat privind perioada in care continutul ar putea fi disponibil,insa compania ar putea sa ofere consiliere companiilor terte privind specificatiile care ar trebui implementate pentru a putea transmite augmented video, live, pe platforma.

In prezent, doar un numar limitat de camere sunt capabile sa transmita video la 360 de grade, si chiar si asa, clipurile sunt la rezolutie mica. Mai mult, alte camere care au posibilitatea de a inregistra la 360 de grade fac acest lucru prin postprocesare – lucru bun pentru a incarca clipurile ulterior, dar imposibil in direct.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri