Facebook Messenger ar putea permite in curand sa trimiti SMS-uri din interiorul aplicatiei, compania americana fiind in perioada de testare a facilitatii. Aceasta ar putea fi integrata, initial, pe terminalele Android, scrie Techtimes.com.

Facebook Messenger a avut, in primele faze ale sale, atat mesagerie instanta cat si facilitati pentru SMS-uri, similar cu Hangouts. Cu toate acestea, Facebook a decis sa renunte la SMS-uri in noiembrie 2013, considerand, la acea data, ca facilitatea „pur si simplu nu a prins”. Acum, Facebook ar putea lua in calcul reintroducerea sistemului de SMS-uri in aplicatia Messenger.

Dupa ce facilitatea va fi implementata si activata, utilizatorul va primi un mesaj „Write an SMS message” in campul de scriere. In loc de culoarea albastra, clasica, mesajele pe care utilizatorii le trimit apar mov cu cateva „bule” aferente.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri