„Fii armatei califatului”, un grup de hackeri asociati cu grupul islamic, au postat un videoclip marti, care arata fotografii cu Mark Zuckerberg si respectiv Jack Dorsey invaluiti in flacari si tinte pentru gloante. Videoclipul, de 25 de minute, intitulat „Flacarile Suporterilor”, a fost autentificat de Storyful, un startup care este specializat pe verificarea stirilor online.

Perechea este targetata pentru eforturile recente de a combate activitatile teroriste pe retelele sociale Facebook si Twitter. Cu sute de milioane de oameni care se logheaza zilnic, Statul Islamic a gasit un teren fertil pe retelele sociale pentru recrutare, scrie Vocativ.com.

„Zilnici anuntati ca suspendati multe dintre conturile noastre, si voua va spunem: asta-i tot ce puteti face? Nu sunteti in liga noastra”, conform videoclipului. „Daca inchideti un cont, vom lua alte 10, si, curand, numele voastre vor fi eliminate dupa ce va stergem site-urile, cu voia lui Allah, si veti sti ca ceea ce spunem noi este adevarul”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri