YouTube va introduce incepand de astazi posibilitatea live streaming-ului la 360 de grade, adaugand totodata si „sunet spatial”, scrie BBC.com.

Platforma detinuta de Google a spus ca primele astfel de transmisiuni vor fi cateva concerte de la festivalul Coachella din California. Pe langa transmisiunea la 360 de grade, „sunetul spatial” simuleaza efectele sunetelor venite din toate directiile si distantele.

Specialistii din piata subliniaza ca aceasta tehnologie ar putea creste si mai mult veridicitatea experientelor de realitate virtuala.

YouTube a introdus posibilitatea rularii de videoclipuri interactive la 360 de grade in urma cu aproape un an. Pana acum insa, clipurile trebuiau intai incarcate si procesate. In curand insa, utilizatorii cu camere capabile de a filma la 360 de grade vor putea transmite prin live streaming informatii pe YouTube.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri