Sa spunem ca esti Elon Musk, unul dintre cei mai influenti antreprenori din istoria tehnologiei, cu o cariera care se intinde pe mai bine de doua decade. Reusitele tale includ crearea unei industrii de plati electronice, invigorarea pietei energiei solare, pana la masini electrice si lansarea unei pietei comerciale de rachete cosmice.

Toate acestea ar necesita, nu-i asa, cateva pagini de explicatii, intr-un CV, corect?

Absolut deloc, spun expertii companiei de CV-uri Novoresume, care considera ca „mai putin, poate inseamna mai mult”. Ei au construit un CV pentru Musk pentru a arata ca pana si cea mai de succes cariera, precum a lui, poate fi prezentata, eficient, pe o singura pagina, scrie Businessinsider.com.

Bineinteles, unele elemente din CV-ul sau nu pot fi replicate in general; de exemplu, in lista de „Skills and competencies”, una dintre abilitati este „micromanagementul”. Musk este faimos pentru standardele sale inalte si are reputatia de a vedea cele mai rele lucruri intr-un anumit proiect. El s-a descris candva ca fiind „nanomanager”, chiar mai „chitibusar” decat un „micromanager”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri