Viata privata conteaza. Am vazut de-a lungul timpului mai multi giganti tehnologici care, vehement, lupta pentru protejarea utilizatorilor. Acesta este, probabil, unul dintre motivele pentru care si Facebook va lansa, curand, un nou mecanism care va permite utilizatorilor sa trimita in Messenger mesaje care vor disparea dupa un anumit timp.

Practic, dupa ce utilizatorii seteaza pe „on” facilitatea de „stergere”, ei vor putea seta un timp dupa care mesajele vor disparea. Este o optiune care a facut din Snapchat un succes, inca din start, si pe care Facebook incearca sa il implementeze inca din noiembrie anul trecut.

Optiunea a inceput sa fie testata deja de cativa utilizatori de iOS, dupa cum raporteaza iOSAppChanges pe Twitter. Cel mai probabil, noua facilitate va deveni activa in urmatoarele saptamani.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri